$ - 30.5 / 32.18
- 32.05 / 33.77

Усик переміг Дюбуа нокаутом і відстояв чемпіонські титули

clock27 августа 2023 | 00:30
views595
Усик переміг Дюбуа нокаутом і відстояв чемпіонські титули

Український боксер Олександр Усик вдруге відстояв звання об’єднаного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі, нокаутувавши британця Даніеля Дюбуа.

Деталі: Вже у стартовому раунді Дюбуа пропустив від Усика джеб з правиці, що став головним гайлайтом перших трьох хвилин поєдинку.

Інший джеб від Усика «знайшов» суперника в другому раунді. Українець пропустив удар у стегно, про який просигналізував рефері.

Ініціатива в дощовому Вроцлаві зберігалася за Олександром, що реалізував свою перевагу над суперником у швидкості.

Поєдинок було призупинено у п’ятому раунді через зафіксований суддею удар Дюбуа українцеві нижче поясу. Взявши кілька хвилин на відновлення, Усик поновив поєдинок і ще до кінця раунду виконав один з найпотужніших ударів вечора з лівої.

На екваторі поєдинку Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу суперникові. Натомість сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика, що на короткий проміжок часу притиснув британця до канатів.

На останніх секундах восьмого раунду Дюбуа вперше побував у нокдауні. Після комбінації ударів від українця претендент став на коліно та зміг підвестився, після чого суперників розвів гонг.

Крапку в поєдинку поставив нокдаун Дюбуа в дев’ятому раунді після потужного удару українця з правої. Суддя просигналізував про достроковий нокаут на користь українця.

Спеціальний кореспондент «Ліга Інформ»

Герлак Юрій Юрійович

Подпишитесь на наш канал в Telegram и оперативно получайте сводки о всех важных новостях! telegram
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить нам об этом
КОММЕНТИРОВАТЬ

Пока комментариев нет